Adaptive Media Sales House - Álommeló egy független értékesítő szervezetnél

Adaptive Media Sales House - Álommeló egy független értékesítő szervezetnél
Sipos Lilla 2022.01.14 Álommelók

Az Adaptive Media küldetése, hogy az online kiadványoknak magas színvonalú és hatékony képviseletet nyújtsanak a hirdetési piacon, így segítve őket a hirdetési bevételi stratégiájuk megvalósításában. A hirdetők számára egységes és professzionális kiszolgálást nyújtanak és olyan minőségi kiadványokat tesznek elérhetővé, akikkel örömmel dolgoznak együtt. Bálint - a cég egyik Senior Frontend Developer kollégája - mesélt nekünk pozíciójáról.
 
Milyen feladaton dolgozol jelenleg?
 
A vállalat belső informatikai rendszereinek kinézetén dolgozom, hogy azokat a kollégák a leghatékonyabban tudják használni és ezáltal segítség közvetlenül a munkájukat.
 
Hogyan dolgozol (módszer, technika, helyszín, körülmény, csapatban vagy egyénileg)?
 
Agilisan, Scrum csapatban dolgozunk, hetente dedikált két napon az irodában, a többi napon pedig otthonról, távmunkában. Leginkább VS code-ban szoktam kódokat írni.
 
Mit csinálsz egy munkanapod során?
 
Reggel közös kávézás a munkatársakkal, napi státusz meeting, majd belevetem magam a sprintben épp aktuális feladatok kipörgetésébe. Felkészülök az aznapi meetingekre, ha van valami betervezve.
Nap végén a Jirában szoktam updatelni a taskok státuszát illetve átnézem, hogy aznap nem maradt-e ki valami.
 
Hogyan kerültél a jelenlegi pozíciódba?
 
DreamJo.bs felületén jelentkeztem a meghirdetett pozicióra. Egy rövid online beszélgetés után volt egy személyes találkozó. Az ajánlattétel és annak elfogadása után kerültem be én is az Adaptive Media csapatába.
 
Milyen volt beilleszkedni a csapatba?
 
Már a felvételi folyamat alatt is éreztem a befogadó és kellemes légkört, ez nem változott az első munkanapomon sem és azóta sem. Sokat segít mindenki abban, hogy az új csapattagok beilleszkedése gördülékeny legyen és ne üljön senki napokig csendben egy sarokban feladat nélkül. Ebben pl. nagy segítség a reggeli közös kávézás ahol az újonnan érkezőkről mindig meg lehet tudni valami érdekes információt. 
 
Mennyire látsz bele a cég működésébe (transzparencia)?
 
Ha valaki ide megérkezik egy más területről akkor szembesülnie kell vele, hogy rengeteg új információt be kell fogadnia és megérteni. Ebben a megértésben sok segítséget kaptam, és kapok még most is. Tisztában vagyok a cég céljaival, és világosak a működési folyamatok.

 
Mit szeretsz legjobban a munkádban?
 
Fejlesztéseimmel közvetlenül a kollégáim munkáját tudom segíteni és könnyebbé tenni. Úgy érzem, hogy a vezetőim megbíznak bennem és emiatt nagyobb szabad kezet kapok a technológia és a megoldás kiválasztásánál.
 
Hogyan követed/vezeted a feladataidat?
 
Jira Scrum projektben vezetjük a feladatokat, és itt is jelezzük, hogy mivel foglalkozunk vagy melyik feladattal végeztünk. A dokumentációkat a Confluence space-ünkbe vezetjük.
 
Miért jelentkezzen hozzátok valaki?
 
Részt vehetsz egy olyan cég életében ami egy nagyon érdekes piacon létezik, és ott piacvezető. Az ügyfél nem egy arctalan valaki, hanem a cég akinek és a kollégák akikkel együtt dolgozol. Könnyebben belelátsz és megértheted a folyamatokat, első kézből kaphatsz visszajelzést.

 Szerinted miért jobb itt dolgozni, mint máshol?
 
A kávé és a kávégép minősége kiemelkedő. Itt kapsz támogatást a munkádhoz. És csak itt mondhatod el, hogy tagja vagy az Adaptive Media családnak.
 
Milyen változásokat hozott magával a rendkívüli helyzet a munkavégzésed kapcsán?
 
A hibrid munkavégzést, amit hosszú távon is szeretne megtartani a cég, illetve az online meetingeket, amik mostmár nem csak kivételes alkalmakra szolgálnak, hanem egy kolléga-kolléga beszélgetésre is akár.

Kapcsolódó cégek
Örülünk, hogy szívesen dolgoznál itt!

Jelöld be pár kattintással a profilodon, hogy milyen területen és milyen szinten dolgoznál!

Állást hirdetnél?

Szeretnétek Ti is ilyen menő cégprofilokkal és álláshirdetésekkel megjelenni a DreamJo.bs oldalán?

Mutasd meg miért jó Nálatok dolgozni, majd találd meg velünk könnyen és gyorsan a hozzád legjobban illő kollégákat!

Állást keresel?

A DreamJo.bs más, mint a többi állásportál. Mi segítünk, hogy valóban olyan helyen találj munkát, amit bírni fogsz!

Még keresed az álomállásod? Segítünk megtalálni! Iratkozz fel hírlevelünkre: