close
Vissza a blogra
Reitmesz Kornél
4 perc
december 13.
Álommelók

Egy hely, ahol az ötleteid szárnyalhatnak - Elkészült a Trax új irodája!

A Trax Retail rendszeres hirdető partnerünk, ahol jól látszik, hogy a toborzás mellett folyamatosan fejlődnek több téren is. Interjúnkban arról kérdeztük őket, hogy jelenleg milyen náluk dolgozni, és milyen események történnek a cégük életében.

Jól látjuk, hogy a csapatotok egyre nagyobb? Hogyan kezeltétek a növekedést?

Igen, a budapesti csapatunk rövid idő alatt duplájára nőtt és ezzel a magyarországi a legnagyobb Trax iroda, jelenleg körülbelül 130 fővel. Többek között emiatt a nagy növekedés miatt döntöttünk a költözés mellett, mert bár hibrid munka modellben dolgozunk, fontos számunkra, hogy a munkavállalóink szívesen járjanak be az irodába, személyesen is találkozhassanak egymással és ehhez egy jóval nagyobb és modernebb térre volt szükség.

Milyen területen bővültetek az elmúlt időszakban?

Főként az Operations & Delivery csapat bővülése szembetűnő, ahol ügyfeleink elégedettségének biztosításával, a velük való kapcsolattartással és ügyfél támogatással foglalkozó munkatársaink dolgoznak. Ugyanakkor szinte minden területen voltak nyitott pozícióink az elmúlt évben: kerestünk az R&D részlegre fejlesztő és tesztelő kollégákat, de a HR csapatunk is bővült. 

Várható további csapattagok felvétele? Milyen területen?

Természetesen! Bővülő ügyfélkörünknek és új megoldásainknak köszönhetően a csapataink folyamatos gyarapodását várjuk és tervezzük. Érdemes figyelni a weboldalunkat (https://traxretail.com/company/careers/), ahol pályakezdők és többéves tapasztalattal rendelkező jelöltek jelentkezését is várjuk. 

Hol található az irodátok? Miért szerettek itt dolgozni?

Az új irodánk a Kálvin téren a Kálvin Center irodaház 6. emeletén található. Március végén költöztünk ide és azóta is nagyon szeretjük, hiszen itt mindent megtalálhatunk, amire szükségünk lehet egy munkanap során. 

Az irodatér 2 fő részből áll. Az egyik részen a munkaállomások találhatóak open office rendszerben, ahol a munkavállalóink előre meg tudják tervezni a napjukat, kiválasztva az aznapi asztalukat. Az emelet másik oldalán került kialakításra a “nappalink”, ahol nem csak különféle fotelek, babzsákok, hintaszék közül választhatunk kényelmes ülőhelyet, de még a csodálatos kilátást is élvezhetjük a panoráma-ablakokon keresztül. Ez a közös tér ad otthont a Town Hall-oknak, különféle előadásoknak, vagy éppen céges buliknak.

Fontos változás, előrelépés még, hogy ebben az irodában 2 hatalmas konyha is megtalálható, amelyek lehetőséget biztosítanak a közös ebédekre. Az előző helyünkön ez nagy hiányosság volt, valószínűleg ezért is említette több kolléga, hogy ez egy fő indok, ami miatt szívesen járnak be az új irodába. 

Milyen juttatásokat kínáltok a hozzátok érkezőknek?

Teljesítmény alapú bónusz rendszerünkkel díjazzuk a kollégák éves munkáját. Ezen kívül kiterjedt cafeteria csomag színesíti a béren kívüli juttatásokat: ennek része lehet a SZÉP kártya, egészségbiztosítás, AYCM kártya, de akár szabadidős tevékenységekre, kulturális és sportrendezvényekre is felhasználható. A hibrid munkavégzést pedig home office támogatással segítjük, mely lehetővé teszi az otthoni munkavégzéssel kapcsolatos költségek egy részének fedezését. 

Hangsúlyos számunkra a work-life balance megtartása, így munkavállalóinknak több szabadnapjuk lehet, amit a mentális egészség megőrzése vagy egészségügyi szűrővizsgálatok céljából használhatnak fel. Születésnapjuk hónapjában is egy napot pihenésre, önmagukra fordíthatnak. Gyermekes munkavállalóinkat is támogatjuk külön szabadnapokkal: gyermekük születésnapját otthon tölthetik, illetve iskolakezdéskor is a gyermekeik mellett lehetnek szabadságon. A családokat pedig azzal is segítjük, hogy kisbabájuk születése után az édesapák is hosszabb szabadságra mehetnek.

Milyen munkarendben dolgoztok most? 

Hibrid munkamodellben, kötetlen munkaidővel dolgozunk, így mindenki szabadon tudja alakítani a munkanapját. Fontos értékünk a rugalmasság és ez a munkarend pontosan ebben segíti a munkavállalóink mindennapjait. 

Kollégáink jellemzően 2 napot az irodában, 3 napot home officeban töltenek, azonban ebben is rugalmasak vagyunk, hiszen a kontinenseken átívelő partnerkapcsolatok miatt az online kapcsolattartás továbbra is elkerülhetetlen, így nincsen helyhez kötve a mindennapi munka. Természetesen az irodában minden feltétel adott ezekhez a megbeszélésekhez az 1 személyes telefonáló fülkéken át az összenyitható nagy tárgyalóig minden variáció megtalálható. 

Az ügyfeleiteket is szívesen látjátok az irodában? Milyen alkalmakkor találkoztok velük?

Szívesen látjuk akár ügyfeleinket, akár más városokban/országokban dolgozó kollégáinkat, esetleg interjúra érkező leendő munkavállalóinkat személyesen az irodában. Az épület és a mi irodánk is akadálymentesített. 

Ahogyan a szabadságoknál kiemeltük, célunk, hogy a szülők a lehető legtöbb időt tudják tölteni a gyermekeikkel. Nálunk ezt is meg tudják tenni, a gyermek/baba szobában úgy tudnak dolgozni, hogy közben figyelhetnek a gyermekükre is, aki színes játékokkal tudja elfoglalni magát.

Emellett rendszeresen szervezünk különféle programokat is az irodánkban. Az elmúlt hónapokban például középiskolások is megfordultak nálunk, hogy megismerjék, milyen lehet egy ilyen környezetben dolgozni, a jövőbeni szakmájuk megválasztásában is tudtunk támpontokat adni. Hasonlóan az IT világát hoztuk közelebb gyerekekhez a nyári coding camp során. De a budapesti Trax iroda adott otthont a well-being hónapunk előadásainak és workshopjainak, nyár elején pedig megrendeztük az első személyes recruitment eseményünket is! Ilyen és ehhez hasonló programokat a jövőben is tervezünk, így érdemes követni az aktualitásainkat.

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed