Logo DreamJobs
close
Vissza a blogra
Dreamjo.bs
3 perc
szeptember 01.
Álommelók

Fejlessz te is piacvezető termékeket az Adevintánál!

Piacvezető termékek, e-kereskedelem. Skandináv cégkultúra, lokális értékek. Díjnyertes iroda és egy remek csapat. Ez vár rád az Adevinta iOS fejlesztő pozíciójában!

A Jófogást és Használtautó.hu-t is működtető Adevinta Hungary 2010 óta van jelen a hazai e-kereskedelmi szférában. Azóta Magyarország legnépszerűbb online apróhirdetési oldalait tudhatja sajátjának. Piacvezető termékein kívül a csapatába is sok energiát fektet. A skandináv munkahelyi kultúrához hasonlót szeretnének teremteni, megőrizve a lokális értékeket. Igyekeznek minden olyan körülményt biztosítani, amiben a kollégák szabadon alkothatnak, fejlődhetnek és dolgozhatnak. Mindennapjaikról Máté, iOS fejlesztő mesélt a DreamJo.bs csapatának:

Milyen feladaton dolgozol jelenleg?

Jelenleg a Jófogás applikációján dolgozom, szeretnénk az applikációba is bevezetni, hogy FoxPost csomagküldő automatán keresztül tudjanak a csomagok gazdát cserélni, így megkönnyítsük a felhasználóink vásárlását. Jelenleg ezzel az új funkcióval bővítjük ki az appot, ezen dolgozom.


Legyen neked is egyedi és profi önéletrajzod, amivel egy kattintással jelentkezhetsz a DreamJo.bs-on található bármely állásra! Hozd létre akár most ingyenesen saját Self-branding profilodat a DreamJo.bs-on! Segítségként olvasd el a blogcikkünkket a Self-branding profil felépítéséről.


 

Mit csinálsz egy munkanapod során?

Érkezés után kifosztom a gyümölcshűtőt és megreggelizem, a napom többi részében a Jófogás iOS alkalmazásán dolgozom. A funkciókat tervezzük és hozzuk létre, Swiftben és Objective-C-ben is fejlesztünk. Izgalmas projektek vannak nálunk, folyamatos a tudásmegosztás, tréningeken is részt tudok venni. Pihenésképpen sokan FIFA-zunk, van is egy házi bajnokságunk, amit én szervezek. De ezen kívül van lehetőség csocsózni, pingpongozni és dartsozni is, ha már unjuk a PS-t. :)

Milyen módszer(ek) alapján dolgoztok?

Az Adevinta Hungary Tech csapata 4 kisebb "domain driven" csapatra van felosztva, a csapatok a Jófogás és a Használtautó.hu különböző funkcióin dolgoznak. Abszolút van beleszólásunk abba, hogy mit fejlesszünk, a vezetőség hagyatkozik a véleményünkre és együtt döntjük el a csapattal, hogy végül melyik projekten dolgozunk.

Hogyan tudod követni a feladataidat?

Szerencsére erre ott a JIRA, ami nélkül belefulladnék a post-itekbe.

Hogyan kerültél a jelenlegi pozíciódba?

Fejvadász cégen keresztül találkoztam a lehetőséggel, majd egy 2 körös kiválasztási folyamatban találkoztam a cég HR igazgatójával, a mobilfejlesztési csapat vezetőjével, végül az ügyvezetővel. Úgy néz ki jól sikerültek az interjúk, hiszen több mint egy éve erősítem a csapatot.

Milyen volt beilleszkedni a csapatba?

Nagyon könnyű volt beilleszkedni, mindenki nyitott és barátságos volt. Levi, a csoportvezető nagyon jófej és segítőkész, azonnal megtaláltam vele a közös hangot, és a többi kollégával is szinte baráti a viszonyunk. Elmondhatom, hogy az egész Adevinta Hungary csapata egy kis család, és munka közben és után is jókat szórakozunk.

Elég transzparensnek tartod az Adevintát?

A különböző heti és havi tájékoztatóknak köszönhetően sok információt kapok a cég működéséről. Minden hétfőn egy AllStaff meeting-gel kezdünk és a napi Stand Up-okon a csapat számol be az aktuális dolgokról. Újítás, hogy havonta kapunk a marketing osztálytól egy részletes tájékoztatót, amiben lényegében minden szükséges információ benne van, ami fontos lehet. 1:1 meetingek is vannak a vezetőmmel, ahol rendszeresen - akár havonta többször is - kapok visszajelzést a munkámról.

Honnan érkezhetnek nálatok az ötletek, fejlesztési javaslatok?

A fő irányvonalak a menedzsmenttől érkeznek, de a megvalósításhoz szükséges ötletek nagy része a csapat találja ki. Szerencsére ebben szabad kezet kapunk, a vezetőség megbízik bennünk, így kiélhetjük minden kreativitásunkat és megvalósíthatjuk az ötleteinket.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Szeretem a csapatom, jófej emberekkel dolgozhatok együtt, érdekes projektek vannak, szeretem a terméket (a Jófogást), hiszen társadalmi haszna is van, illetve menő az ország piacvezető apróhirdetési oldalánál dolgozni.

Mi volt a leghasznosabb szakmádba vágó könyv?

Minden fejlesztőnek kötelező olvasmány Robert C. Martin - Clean Code című könyve.

Mi a legnagyobb tanulság, amit a jelen munkahelyeden tanultál?

Elsőként itt a csapatot említeném, megtanultam, hogy csak egy igazán jó csapatban érzem jól magam, fontos, hogy legyenek normális folyamatok és ne egy káoszt kelljen átlátni. Nagyon fontos a jó vezetőség, hiszen szinte minden rajtuk múlik.

Miért jelentkezzen hozzátok valaki?

Mert szuper a csapatunk, nálunk igazán hozzáértő szakemberek dolgoznak, akik folyamatosan fejlesztik magukat. Fontos nekünk, hogy nyomot hagyjunk és a termékeket jobbá tegyük. Ezen felül igazán befogadó mindenki, így tök jó itt dolgozni. A jó hangulat mellett folyamatosan figyeljük az újdonságokat, hogy naprakész tudással rendelkezzünk. És már csak felsorolás jelleggel: PS, FIFA bajnokság, céges cola, Club Mate tea, gyümihűtő, csapatépítők, darts, céges borklub, társas estek, focicsapat, tematikus hónapok, sportkihívások.

Szerinted miért jobb itt dolgozni, mint máshol?

Mert nálunk vannak a legnagyobb bulik.


 

Szívesen csatlakoznál az Adevinta csapatához? Keresd a cégprofilon (a cégnév alatt) a "Dolgoznék itt/  Work here" gombot, és kattints rá, ha a jövőben elsőként szeretnél értesülni a nyitott pozícióikról. Vagy látogass el a karrieroldalukra.

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed