close
Vissza a blogra
Árvai Barbara
szeptember 29.
HR szakembereknek

Jutalmazás vagy ajándék? Mit szólnának a kollégák egy foodpanda kuponhoz?

Az irodai életben a HR-esnek gyakran fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg a kollégákat a különböző alkalmakkor, hogyan motiválja őket például egy csapatépítő alkalmával.

Az irodai életben a HR-esnek gyakran fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg a kollégákat a különböző alkalmakkor, hogyan motiválja őket például egy csapatépítő alkalmával. Többek között ezekre kínál megoldást a foodpanda terméke, amely ráadásul teljes mértékben személyre szabható. Kiricsi Dáviddal, a foodpanda Marketing csapat vezetőjével beszélgettünk a foodpanda kuponokról és sok hasznos információval gazdagodtunk.


A Panda kuponok egy új szolgáltatás nálatok?

Néhány éve jelentkezett az igény a felhasználóink részéről, hogy a nálunk elérhető szolgáltatást sokan nemcsak saját részre, de akár munkavállalói juttatásként vagy ajándékba is szívesen megvásárolnák. Ehhez dolgoztuk ki a foodpanda kuponok rendszerét, amelynek keretében cégek és magánszemélyek egyaránt vásárolhatnak tőlünk e-kuponokat. A nálunk beváltható kuponok egyszerű és nagyszerű megoldást jelentenek bármilyen alkalomra. Nagy előnye, hogy szinte bárhol, bármire fel lehet használni: pizza rendelés vacsira, egészséges ebéd egy pörgős munkanapon, finom bor vagy bonbon, vagy akár egy színes virágcsokor az asztalra.

 

 

Milyen esetekben javasoljátok a kuponok használatát?

A foodpanda kupon számtalan alkalomra nyújt megoldást.  Legyen szó: dolgozói juttatásról (új belépőknek ajándék, irodai visszatérés ösztönzése, Nőnap, Húsvét, Karácsony), nyereményjátékokról, szülinapról vagy akár alkalmi rendezvényekről (online és offline).

Egyre több olyan megrendelést kapunk, amikor az adott cég foodpanda kuponokkal kívánja ösztönözni a munkavállalóit egy kitűzött cél elérésére (például: a hónap dolgozója kap 5000 Ft-os kupont). Idén márciusban több céges Partnerünk is foodpanda kuponnal kedveskedett női munkavállalóinak Nőnap alkalmából, ezzel megadva a lehetőséget, hogy ha az illető éppen nem virágra vagy csokira vágyott, akkor a nap végén megjutalmazhatta magát akár egy finom hamburgerrel is. Ezen kívül több szolgáltatóval is van együttműködésünk, akik rendszeresen vásárolnak tőlünk kuponokat, amellyel a meglévő vagy új szolgáltatásaikat kívánják népszerűsíteni. Idén pedig már egyre több magánszemély részéről is felmerül az igény, hogy foodpanda kuponokat adjon a szeretteinek születésnapra, évfordulóra vagy akár nászajándékként.
 


Egyedi kuponok igénylésére is van lehetőség?

Igen, nálunk egyedi kuponkódok igénylésére is van lehetőség, így a kuponkódban megjeleníthető akár az adott cég, márka vagy szolgáltatás neve is.

Csak Budapesten felhasználhatók?

A kuponok országszerte felhasználhatók minden olyan településen, ahol jelen vagyunk. Ha valaki geo-targetálással csak bizonyos városokra szeretné korlátozni a kuponok beválthatóságát, akkor nálunk ezt is megteheti.

Milyen értékben van lehetőség kuponokat vásárolni?

Bármilyen értékű kupon vásárlására van lehetőség, a rendszer hatalmas előnye, hogy csak a felhasznált kuponok után kell fizetni.

Meddig felhasználhatók a kuponok?

Ahogy a legtöbb beállítást, úgy a kuponok érvényességi idejét is megrendelőink határozhatják meg. Javasoljuk a 2 hetes felhasználási időt, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy minél rövidebb felhasználási idő, annál nagyobb a beváltási arány.

Lehet korlátozni a felhasználás helyét? Például, ha az egészséges étkezésre szeretnénk motiválni a kollégákat.

Igen, akár az is meghatározható, hogy konkrétan mely Partnereinknél, láncoknál legyen beváltható az adott kupon.

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed