close
Vissza a blogra
Bártfai Krisztián
augusztus 03.
Reloaded - Karrierváltás

Karrier váltó történetek 2.: Ne félj az alapoktól kezdeni

Ő itt Vanessa De Luca. Harminc éves volt, amikor elhatározta, hogy a választott karrierje a kereskedelemben nem neki való. Pedig ott is sikeresnek mondhatta magát, hiszen több mint tíz éves pályafutása alatt egy lakberendezési üzletlánc boltvezetőjévé küzdötte fel magát. Ezután viszont elhatározta, hogy ő a magazinok világában akar érvényesülni.

Az összes addigi munkatapasztalatával a háta mögött elfogadott egy belépő szintű állást a Glamour magazinnál. A kollégái és főnökei nem értették, hogy egy ilyen tapasztalattal rendelkező ember miért akar belépő szinten kezdeni. Vanessa válasza mindig a következő volt:

„Ha valamit igazán jól akarsz csinálni, akkor azt az alapoktól kell megtanulnod.”

A hozzáállása kifizetődött, kétszer léptették elő három év alatt. A kemény munkája meghozta a gyümölcsét, tíz évvel azután, hogy elhatározta a pályamódosítást, az Essence magazin főszerkesztőjévé nevezték ki. Amikor Vanessát arról kérdezik, hogy mi a sikerének a titka, ő rendre azt feleli:

„Nem féltem teljesen elölről kezdeni a karrierem, tényleg az alapoktól megtanulva azt, amivel a média világa jár.”

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed