close
Vissza a blogra
Árvai Barbara
június 01.
HR szakembereknek

Nemcsak egy álláshirdetési portál, hanem egy kiváló marketing eszköz? Ez a Dreamjo.bs!

Az álláskeresésnek és a toborzásnak van egy régóta kialakult formája, ami mind a munkáltatók mind az munkakeresők számára egy nehéz, bürökratikus folyamat.

A keresgélés rengeteg időt és energiát vesz el mire mindkét fél megtalálja a számára megfelelő lehetőséget.

A Dreamjo.bs célja, hogy ezt a folyamatot kihozza a megszokott környezetből és élvezhetővé tegye a keresést mindkét fél számára.

 

 

Megmutathatod, milyen nálatok dolgozni!

Az oldalon az egyedi álláshirdetéseken túl lehetősége van egy cégnek a bemutatkozásra, ami egy egyedülálló platformot biztosít a szervezet employer branding stratégiájának kiegészítésére. Az ingyenesen elkészíthető munkáltatói profil betekintést nyújt a vállalat mindennapjaiba, a segítségével megmutatható, hogy milyen környezetben és milyen csapatban dolgoznak a kollégák, mi várja majd az új belépőt, ha csatlakozik hozzájuk. Jelenleg, a Zoom interjúk időszakában az első benyomás egy leendő munkavállaló számára kizárólag a cég online jelenléte, ami ritkán mutatja meg a vállalatot munkáltatói szempontból. Erre kínál megoldást a Dreamjo.bs!

 

Mennyire vonzó a céged? Könnyedén kiderítheted!

A Dreamjo.bs felületén könnyedén elérheted azokat a felhasználókat, akik szívesen dolgoznának nálad, hiszen egy gombnyomással jelezhetik, hogy szívesen csatlakoznának a csapathoz a “Dolgoznék itt” gomb segítségével. Minél több ilyen visszajelzést kapsz, annál valószínűbb, hogy egy vonzó munkahelyet sikerült kialakítanotok! Ráadásként megnyerhetitek a Hónap munkahelye kitüntetést, ha ti gyűjtitek a legtöbb jelentkezőt a virtuális kispadra!

 

Egyedi cégprofil, egyedi hirdetés

Nemcsak a vállalat névjegyét, de a az egyes álláshirdetéseket is személyre tudod szabni, ami egy egyedülálló lehetőség, hiszen a sablonos elvárásokon és juttatásokon felül további részleteket oszthatsz meg a pozícióval kapcsolatban, ami hozzásegíthet ahhoz, hogy egymásra találjatok az álom munkavállalóval! Megoszthatsz csapat fotókat, megmutathatod a kollégák kedvenc tárgyait az irodában, ráadásul egy híres emberrel is azonosíthatod a munkahelyet. A lehetőségek tárháza végtelen, csupán a kreativitásotok szabhat határt!

Szeretnéd megmutatni, hogy milyen szuper dolog nálatok dolgozni? Regisztráld cégedet és első lépésként készítsd el az egyedi profilotok!

Cégként regisztrálok

 

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed