SnapSoft az igazán inspiráló és szerethető munkahely

SnapSoft az igazán inspiráló és szerethető munkahely
Krupp Barbara 2021.11.24 Szerethető Munkahelyek

A SnapSoft víziója, hogy megvalósítsák azt, ami sokak szerint lehetetlen: magas szintű professzionalizmus megteremtése emberközpontú vezetéssel, családias légkörben, szakmai felhígulás és egyéb kompromisszumok nélkül. 

AWS partnerként komplex webes problémákat oldanak meg cloud alapon, közvetlenül nemzetközi ügyfeleikkel szerződve, összeszokott agile scrum delivery teamekbe szerveződve.

A munkafolyamataik egyáltalán nem unalmasak, sőt, pörgős és motiváló mindennapokat élnek meg, amihez a környezetüket is megteremtették. Munkanapjaikat minden helyzetben és kihívásban a jókedv jellemzi, amire büszkék is. 

Mindennapok és értékrend a SnapSoftnál

„Jó érzés minden nap kollégák helyett barátok közé bemenni dolgozni és egymást motiválni a munkában.”

Folyamatos fejlődési vágy. Arra törekszenek, hogy folyamatosan jobbá váljanak és az élen legyenek. Komoly anyagi és időbeli erőforrást fektetnek a kollégáik folyamatos szakmai képzésébe. Lehetőséget biztosítanak AWS certek megszerzésére, emellett a céges udemy hozzáférésen keresztül mindenki talál számára kedvére való tréninget. 

Átláthatóság és nyitottság. Az egymás közötti őszinte kommunikáció, a feladatok és folyamatok átláthatósága lehetővé teszi, hogy az esetlegesen felmerülő kihívásokat könnyedén és mindig csapatban gondolkozva oldják meg.

Proaktivitás. A szakmai és személyes proaktivitás egyaránt elengedhetetlen a sikerükhöz. A SnapSoft vezetősége számára fontos az együttműködésen alapú szervezeti kultúra, így bevonják a kollégákat a céges döntések előkészítésébe, legyen szó céges rendezvényről, vagy egy új policy bevezetéséről.

Scrum teamekben dolgoznak. Projektjeik elején team forming eventeket tartanak, ahol közösen határozzák meg a csapatmunka alapelveit, amihez így mindenki könnyedén tud alkalmazkodni a későbbiekben.

Megoldás-orientált megközelítés. Időről időre mindenhol akadnak nehezebb kihívások a projekt során A SnapSoft-nál mindig nyitott, „tettre kész” gondolkodásmóddal kezelik a problémákat és tudatosan figyelnek rá, hogy mit tudnak tanulni az adott szituációból.

Mérnökök, nem fejlesztők. Kiváló mérnökeiket ügyfeleik folyamatosan dicsérik, legyen szó felhőtechnológiáról, örökölt rendszerekről vagy egy ismeretlen programozási nyelvről. Mérnöki gondolkodásmódjuk alkalmazása kulcsfontosságú a komplex projektek sikerének érdekében. 

Fiatal, fitt és energikus. Legyen szó nerf fegyverekről, reggeli futásról vagy délutáni csapatsportról, a fizikai erőnlét és a mindennapi szórakozás egyaránt támogatott és üdvözlendő. 

Családias “szerethető munkahely” hangulat. A szakmai sikerek megünneplése mellett nagy hangsúlyt fektetnek a közös kikapcsolódásra is. Irodájuk egy közösségi tér, ahol két feladat között időt kerítenek egy PlayStation vagy darts versenyre. A közös étkezések is mindennaposak a SnapSoftnál, hiszen ebédidőben szívesen látogatnak el új éttermekbe, kifőzdékbe és próbálnak ki új ízeket, legyen szó kínai étteremről, vegetáriánus vagy akár vegán étkezésről.

Csapatépítő programok. Kéthavonta koktélpartit és hetente társasjáték esteket tartanak. A SnapSoft TeaHouse eseménysorozattal oldották meg, hogy még a nehéz időkben is tudjanak csapatépítőket tartani.

Hogyan szólhatnak bele a munkatársak a cég életébe? A rendszeres feedback beszélgetések adnak erre lehetőséget, ám a közvetlen miliőnek köszönhetően ezek a meetingek többnyire a már felmerült igények, javaslatok konkrét kidolgozásának adnak helyet.

Tulajdonságok, amiket értékelnek. Lojalitás, őszinteség, proaktivitás, csapatszellem, megoldás-orientáltság, segítőkészség, kitartás.

Egészségtudatosság. A SnapSoft csapata a fenntartható életmódra törekszik ezért is alkalmazzák a szelektív hulladékgyűjtést irodájukban. Emellett nagyon fontosnak tartják az egészséges étkezést is, amit a heti többszörös gyümölcsnap megtartásával szorgalmaznak munkahelyükön.

A hibrid munkastílus az új szokásos a SnapSoftnál. Mindig szívesen látják a kollégákat a központban, de teljes mértékben támogatják az otthoni munkavégzést is.

A folyamatos tanulás az egyik alapértékük. A vezetőségük döntése alapján mindig tudnak elegendő időt szánni szakmai készségeik fejlesztésére, legyen szó online workshopról (pl. AWS minősítés) vagy helyszíni tanfolyamról. Emellett egy belső tudásbázist építenek, hogy a legfontosabb technológiai változásokat havi rendszerességgel megbeszélhessék kollégáikkal. A SnapSoft csapatának nagyon fontos a tudásmegosztás, ezért a munkatársak Senior kollégáik útmutatásai alapján tanulhatják meg többek között a Node.js programozási nyelvet.

Szeretik a szakmájukat, és mindannyian szakértők a saját területükön. Komolyan veszik a sprinteket, de a vicces pillanatok mindennapjaik szerves részét képezik. Kultúrájuk az együttműködésen alapul, ahol folyamatosan inspirálják egymást. Mindezeknek köszönhetően a SnapSoftnál a fluktuáció nulla.

Kapcsolódó cégek
Örülünk, hogy szívesen dolgoznál itt!

Jelöld be pár kattintással a profilodon, hogy milyen területen és milyen szinten dolgoznál!

Állást hirdetnél?

Szeretnétek Ti is ilyen menő cégprofilokkal és álláshirdetésekkel megjelenni a DreamJo.bs oldalán?

Mutasd meg miért jó Nálatok dolgozni, majd találd meg velünk könnyen és gyorsan a hozzád legjobban illő kollégákat!

Állást keresel?

A DreamJo.bs más, mint a többi állásportál. Mi segítünk, hogy valóban olyan helyen találj munkát, amit bírni fogsz!

Még keresed az álomállásod? Segítünk megtalálni! Iratkozz fel hírlevelünkre: