TLF Capital az inspiráló munkahely

TLF Capital az inspiráló munkahely
Krupp Barbara 2021.11.15 Szerethető Munkahelyek

A TLF Capital profiljába tartozik az az induló vállalkozások, fiatal startup alapítók támogatása - az olyan ötletgazdáké, akik innovatív ötleteikkel és lendületükkel megállják a helyüket a hazai és a nemzetközi piacokon, elsődlegesen az FMCG-szektorban, illetve az egészségügy és más szolgáltatások terén.
 
Egyedülálló, szektorspecifikus tudásuknak, széleskörű franchise és nemzetközi piaci ismeretüknek köszönhetően komplex támogatást nyújtanak a vállalkozások elindításában és növekedésében. ​ 

Hisznek abban, hogy tudásukkal, szakmai tapasztalatukkal és out-of-the-box szemléletmódjukkal jó partnerek lesznek nemcsak egy ötlet körvonalazásában és az elindulásban, hanem a növekedésben is. Legyen szó hazai vagy nemzetközi piacról. 
 
A TLF Capital csapata
 
Befektetői és szakértői csapatuk jelenleg 4 fő szakértőből áll.
 
Langár Bence közgazdász, befektető. Bence anyanyelvi szinten beszél angolul és franciául, részben ennek, illetve közgazdász tanulmányainak, valamint eddigi üzleti tapasztalatának köszönhetően kevés dolog korlátozza a felismeréseket: az excel sorai és oszlopai mögött kivel és mikor kell a tőkéjét, az idejét és tudását megosztania.

Langár Hédi közgazdász, üzleti tanácsadó. Hédi a megszerzett tapasztalata által jól ismeri az induló startupok alapítóinak helyzetét, nehézségeit, kihívásait. A banki szektorban betöltött pozícióinak köszönhetően kiváló rálátása nyílt az induló vagy már több éve működő vállalatok működésére, legyen szó bármely iparágról, akár a gyártási, akár a szolgáltatási szektorokról.

Balogh Natália közgazdász, HR tanácsadó. Natália sokéves és több szektorból szerzett tapasztalatának köszönhetően profi módon segíti, formálja és igazgatja a dolgozók munkáját, elősegítve azt, hogy ők és maga a vállalat a lehető leggördülékenyebben és produktívabban működjön.

Willing Ádám közgazdász, stratégiai és vezetési tanácsadó. Ádám azt a nyelvet beszéli, mint a startupok alapítói – a pénzügyi tanácsadás mellett igen otthonosan mozog az IT-vonatkozású, rendszerbevezetési- és leváltási, valamint integrációs projektek végrehajtásában, Microsoft vagy SAP-környezetben is.

Mindennapi élet a TLP Capitalnál
 
Rugalmas munkarendben működnek, mindenki akkor és ott dolgozik, ahol szeretne. Lényeg a határidők betartása és a feladatok minőségi elvégzése. Heti két alkalommal tartanak meetinget a teams-en keresztül, mellette havi 2-3 személyes találkozót is beiktatnak a hatékonyság és a személyes brainstorming érdekében. 

Rendszeresek a csapatépítők is náluk, amihez változatos programokat szoktak választani. A kirándulástól kezdve egészen a teniszversenyekig széles a paletta, hiszen nemcsak dolgozni, hanem kikapcsolódni is nagyon szeretnek együtt. 
Emellett nem feledkeznek meg arról, hogy a mindennapokban folyamatosan tanuljanak egymástól, és figyeljenek egymásra. Az alá-fölérendelt viszony nem létezik náluk, a szakmai egyenjogúság az egyik alapvető működési elvük.

A cég egyik fő hitvallása a munkában, hogy 80% az ember és 20% az ötlet. 

Mit is jelent ez? Ha nincs meg a kémia az ügyféllel, lehet bármilyen jó az ötlet, hosszú távon nem lesz sikeres a projekt. A kompatibilitás tehát elsődleges és nélkülözhetetlen számukra.

A jelenlegi kollégák mind magasan képzettek, értenek az üzlethez, és szakértők a saját területükön. A mindennapok pörgősek, és a kreatív megoldásokat igénylő helyzetek nap mint nap előállnak. 

A munkastílus náluk modern, fiatalos és dinamikus, de hogy is lehetne más, hiszen ehhez a munkakörhöz a motiváció, tanulás és fejlődés elengedhetetlen, amihez minden eszközt és lehetőséget biztosít a TLF Capital. 

Kapcsolódó cégek
Örülünk, hogy szívesen dolgoznál itt!

Jelöld be pár kattintással a profilodon, hogy milyen területen és milyen szinten dolgoznál!

Állást hirdetnél?

Szeretnétek Ti is ilyen menő cégprofilokkal és álláshirdetésekkel megjelenni a DreamJo.bs oldalán?

Mutasd meg miért jó Nálatok dolgozni, majd találd meg velünk könnyen és gyorsan a hozzád legjobban illő kollégákat!

Állást keresel?

A DreamJo.bs más, mint a többi állásportál. Mi segítünk, hogy valóban olyan helyen találj munkát, amit bírni fogsz!

Még keresed az álomállásod? Segítünk megtalálni! Iratkozz fel hírlevelünkre: