close
Vissza a blogra
Krupp Barbara
október 06.
Szerethető Munkahelyek

Trans-Sped Csoport az igazán szerethető és fejlődő munkahely

A Trans-Sped egy magyar tulajdonban lévő vállalat, 1990 óta vannak jelen a logisztikai piacon. A multinacionális szolgáltatási színvonal mellett maradtak meg emberközeli, családias cégnek.

A Trans-Sped egy magyar tulajdonban lévő vállalat, 1990 óta vannak jelen a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdték tevékenységüket, az elmúlt 30 évben azonban a logisztika különböző területeit kiszolgáló üzletágaikkal, irodahálózatukkal és divízióikkal egy közel 800 főt foglalkoztató, komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó cégcsoporttá fejlődtek. A multinacionális szolgáltatási színvonal mellett maradtak meg emberközeli, családias cégnek.

A cél mindig az volt, hogy egy sikeres, akár generációkon átívelő cég jöjjön létre, ahol az emberek szeretnek dolgozni, jó a csapat, családbarát a munkakörnyezet és magas szintű a szakmai háttér. Ez teljesült, de nincs megállás, az évek folyamán pedig egyre nagyobb szerepet kap a környezettudatosság és a helyi közösségek támogatása is.

Hogyan szólhatnak bele a munkatársak a cég életébe? 

A vállalat híve a nyílt kommunikációnak. A vezetők ajtaja mindig nyitva áll. A napi közös ebédek és kávézások alatt is születnek jó ötletek, javaslatok, amelyek hozzátesznek a dolgozóbarát munkahely érzetéhez. A 2020 elején, a pandémia idején elindított Trans-Sped app pedig az online kommunikációra és kapcsolattartásra nyújt gyorsabb és közvetlen lehetőséget.

A vállalat kollégáira jellemző a folyamatos fejlődési és tanulási nyitottság, ehhez pedig a cég minden támogatást biztosít. A vezetőség segíti a munkatársakat az egyéni fejlődésben és céljaik elérésében, szakmai konferenciákon vehetnek részt a dolgozók, évente – amikor azt a járványhelyzet is megengedi – pedig saját szakmai konferenciát is rendeznek munkatársaik számára. 
 
A cég kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonság kérdésére, igyekeznek felhívni a figyelmet a járművek körül kialakuló holttér veszélyeire A céljuk, hogy a közlekedés többi résztvevőjével is megismertessék a holttér veszélyeit, melyet testközelből is megtapasztalhatnak az érdeklődők, amikor egy-egy rendezvényen beülnek járműveik vezetőfülkéjébe, hogy a sofőr szemszögéből is lássák, hogy mi az ami látható egy közlekedési helyzetben, és mi nem.
 
A Trans-Sped komoly növekedési pályán van, tulajdonrészt vásárolt a Webshippy-ben, ezzel is erősítve a hazánkban is egyre nagyobb teret hódító e-kereskedelmi tevékenységét. Folyamatosan bővíti csapatát, magasan képzett, több nyelvet beszélő, fejlődési lehetőségre vágyó kollégák és akár raktári árumozgató, a XXI. század technológiáit is kezelni akaró, tudó munkatársak egyaránt hosszú távú, stabil szerethető munkahelyre lelhetnek itt.

Milyen munkatársakat keresnek? 

A Trans-Sped értékei között kiemelt szerepet kapnak a munkatársak, akik szakértelemmel és kitartással végzik munkájukat, segítenek a megbízók logisztikai kihívásainak közös átgondolásában, a megoldáskeresésben, majd megvalósításban. Ezzel hozzájárulva a Trans-Sped jó hírének öregbítéséhez. Ezért kollégáik közé a logisztikai szolgáltatások iránt elhivatott embereket keresik, akik megbízhatóan és körültekintően végzik munkájukat.

Mit nyújt a Trans-Sped dolgozóinak? 

Megbízható, kiszámítható, stabil vállalati hátteret, nagyvállalati környezetben, de ezzel együtt családias légkörben. Versenyképes juttatási csomaggal, modern munkahelyi légkörben, folyamatosan megújuló tehergépjármű és eszközparkkal várják a kollégákat. A munkatársak számára pedig folyamatosan lehetőség nyílik az önképzésre, tanulási, előrelépési, illetve átképzési lehetőségeket, informatikai támogatottságot kapnak a munkájukhoz. 

Ritka az olyan vállalat, ahol a multinacionális cégek stabilitása a családiassággal társul, a Trans-Spednél viszont ez az alapvető. Törekednek arra, hogy a kollégák ismerjék egymást, és egymás céljait. Amennyire pedig lehetséges, a vezetőség mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenkit támogasson ezen célok elérésében is. 

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed