Logo DreamJobs
close
Vissza a blogra
Nóra Varga
április 28.
Szerethető Munkahelyek

Trax - A jövő üzletének mozgatórugója

A Trax vezető szerepet tölt be a kiskereskedelmi mesterséges intelligencia-megoldások terén és világszerte az egyik leggyorsabban növekvő technológiai vállalat.

A Trax vezető szerepet tölt be a kiskereskedelmi mesterséges intelligencia-megoldások terén és világszerte az egyik leggyorsabban növekvő technológiai vállalat. Küldetésük, hogy segítsenek a márkáknak és a kiskereskedőknek kiaknázni a digitális technológiák erejét, hogy az elképzelhető legjobb vásárlási élményt nyújthassák. Gyors, pontos és következetes módszert kínálnak ügyfeleiknek, annak érdekében, hogy optimalizálhassák termékeik kivitelezését, áttörő látásmódjuk segítségével. 
Az elmúlt egy év náluk is igényelt változtatásokat a mindennapi munkavégzésükre vonatkozóan. A cég kitűnően teljesítette ezt a kihívást, azonnal reagáltak a körülményekre és pillanatok alatt átálltak a teljes home office működésre, biztosítva a szakmai és emberi feltételeket mukatársaiknak. 

Jelenleg lehet hozzájuk pályázni Data Specialist munkakörbe, ami egy igazán változatos és kihívásokkal teli pozíció.Összetett tevékenységet tartalmaz, a nagy mennyiségű adatokkal való munka mellett  a nemzetközi ügyfelekkel való napi kapcsolattartás is a feladat része. Így a humán és reál vonal egyaránt megtalálható a mindennapi munkavégzésben. A startup környezet izgalmas, pörgős, állandó fejlődéssel teli napokat eredményez náluk. A csapat összetétele fiatalos, az átlag életkor 27 év, ami a lendületet, folytonos kreativitást is biztosítja. 

A kiválasztási folyamat teljes mértékben online zajlik, az új kollégának az első munkanapján kell megjelennie a belvárosi irodában, ahol a szükséges eszközöket megkapja a munkavégzéséhez, onnantól home office-ban történik minden. Hatékony és gyors az integrálási folyamat, előre rögzített tananyagokkal, delegált mentor támogatással. A csapattal való ismerkedés több módon zajlik, van teljes team egyeztetés, és mellette a közvetlen kollégákkal 1/1 online meeting keretében történik a közös munka elkezdése.

Mindennapi élet a Trax munkatársaként
A munkavégzés nyelve az angol,
de német, orosz, spanyol, francia is használható az ügyfelekkel, így a nyelvtudása sem kopik el a munkatársaknak. Különböző kultúrákkal lehet megismerkedni, hiszen ügyfelek és kollégák vannak Franciaországban, Ázsiában és az USA-ban is, így a világot áthidaló kapcsolatrendszert lehet kiépíteni a nemzeti környezet adta lehetőségeknek köszönhetően.  
Flexibilis, kötetlen munkaidőben dolgoznak, egy fontos mottójuk van, a feladat minőségben és időre mindig készen legyen! 

Mindenki önállóan dolgozik, rendszeresen tartanak rövid egyeztetéseket annak érdekében, hogy tisztán lássák ki milyen feladatot visz, így át tudják beszélni az esetleges csapatot érintő híreket, problémákat, valamint ha bárkinek segítségre van szüksége, azt támogatni tudják. Napközben folyamatos a kommunikáció közöttük Slack, Microsoft Teams, Zoom csatornákon, így minden felmerülő problémát időben meg tudnak oldani.

A belső fejlődés biztosított minden területen, könnyű és gyors előrelépési lehetőségeket teremtenek az ambiciózus kollégáknak. Büszkék arra, hogy hosszútávon maradnak is a munkatársak, és itt teljesítik be karriervágyaikat. Törekednek rá, hogy szakmailag és emberileg is minél több lehetőséggel tudják támogatni a csapatot. Ennek eszközei a bónusz rendszer, egészségbiztosítási és sportolási lehetőségek, és belső learning platformjuk, ami 1000+ kurzust tartalmaz.

Offline csapatépítők hiányában most online jönnek össze különböző játékokat, kihívásokat kitalálva. Bevezettek online kvízeket és „Ki lépi a legtöbbet egy héten belül” kihívást, annak érdekében, hogy tompítsák az otthoni munkavégzés egyhangúságát.

Hitvallásuk: Transzparencia mindenek felett

Működésükre az egység és a tiszta kommunikáció jellemző, a transzparencia állandó.

A cég felsővezetése globálisan és regionálisan is időről időre beszámol a  fontosabb változásokról. Ezeken az alkalmakon kérdésekre is lehetőség van. Ezen felül mindenki számára elérhetőek minden részleg éves céljai is, így mindenki tájékozódhat arról, hogy melyik csapat min dolgozik. 

Olyan környezetet alakítottak ki, ahol stresszmentesen tudnak létezni mindig szabadon lehet kérdezni, nincsenek megoldhatatlan problémák, helyén van kezelve az, ha valaki hibázik.

Jelentkezz hozzájuk, ha dolgoznál nemzetközi környezetben, a technológia élvonalát képviselő cégnél változatos munkakörben, amiben megtalálható az elmélyült elemzés és a pörgős koordináció, kommunikáció is.


Te dolgoznál itt?
A “dolgoznék itt” gomb megnyomásával jelezheted a cég felé tetszésed. 

További cikkek a témában

Kapcsolódó állások
Kapcsolódó cégek

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed