Tudod, mi a közös a Hilti és a Mastercard magyarországi vezetőjében, illetve Musimbe Dávid Dennis humoristában?

Tudod, mi a közös a Hilti és a Mastercard magyarországi vezetőjében, illetve Musimbe Dávid Dennis humoristában?
Árvai Barbara 2022.04.28 Szerethető Munkahelyek

Senki nem vezérigazgatóként kezdi a pályafutását. Hanem például egy call centerben. Az eSense Zrt. olyan embereket  mutat be az “Én is call centeresként kezdtem” kampányában, akik telefonos értékesítőként indultak és azóta komoly sikereket értek el az élet valamely területén. 

Gondoltad volna?

Uzoni Balázs jelenleg 12 országért felel a Vodafone szolgáltatóközpontjában, Eölyüs Endre a Mastercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős vezetője, Musimbe Dávid Dennis pedig Magyarország egyik legnépszerűbb humoristája. Ami hihetetlen, hogy mindhárman call centeresként kezdtek, amire ráadásul még büszkék is, hiszen számos jó élménnyel és hasznos tapasztalattal gazdagodtak.

Call centeresből cégtulajdonos

Jakab Szabolcs, az eSense vezérigazgató-helyettese úgy tervezte, hogy ügyvéd lesz, azonban az élet közbeszólt, ami szerinte az egyik legjobb dolog volt, ami történhetett vele. Telefonos értékesítőként kezdett dolgozni az egyetem mellett, aztán pedig megalapította a saját call centeres cégét, ami ma az egyik legsikeresebb az országban.

“Amikor azt érzed, hogy megérkeztem”

Sokszor mondják, hogy akkor vagy jó helyen, ha már az első pillanattól kezdve úgy érzed: megérkeztél. Első call centeres munkahelyén pont ezt érezte Musimbe Dávid Dennis is, aki számos cégnél próbálta megtalálni a saját útját. A call centeresként eltöltött 7 év alatt elhatározta, hogy soha többet nem szeretne fix fizetésért dolgozni a jutalékrendszer miatt, ami nagyon motiváló volt számára.

Tényleg sokat lehet tanulni és keresni is

A fiatalok számára több szempontból is kitűnő lehetőség a karrierjük beindítására a call centeres munka, hiszen sok hasznos dolgot megtanulhatnak a jó kommunikációtól a konfliktuskezelésig és magas fizetést tudnak hazavinni, ha jól végzik a munkájukat.

Senki nem úgy ébred fel, hogy call centeresként akar dolgozni

Kinek ajánlott ez a munka? Igazából bárkinek, ha van benne szorgalom és kitartás, mert az értékesítés megtanulható. Természetesen a jó kommunikációs készség, a türelem és a közvetlen természet sem árt!

Az eSense kiváló hely ahhoz, hogy megismerkedj a szakma alapjaival, nyomj a Dolgoznék itt gombra a DreamJobs cégprofiljukon és értesítünk, ha elérhető náluk egy nyitott pozíció.

eSense cégprofil

Kapcsolódó cégek
Örülünk, hogy szívesen dolgoznál itt!

Jelöld be pár kattintással a profilodon, hogy milyen területen és milyen szinten dolgoznál!

Állást hirdetnél?

Szeretnétek Ti is ilyen menő cégprofilokkal és álláshirdetésekkel megjelenni a DreamJo.bs oldalán?

Mutasd meg miért jó Nálatok dolgozni, majd találd meg velünk könnyen és gyorsan a hozzád legjobban illő kollégákat!

Állást keresel?

A DreamJo.bs más, mint a többi állásportál. Mi segítünk, hogy valóban olyan helyen találj munkát, amit bírni fogsz!

Még keresed az álomállásod? Segítünk megtalálni! Iratkozz fel hírlevelünkre: