close
back to the blog
Bártfai Krisztián
July 27
Reloaded - Career change

Karrierváltó történetek 1: Egy Rizikós befektetés

Ő itt Adam Pacitti, aki különböző kisebb munkákat végzett mígnem elvesztette az állását 2012-ben. Több hónapnyi munkanélküliség után elhatározta, hogy valami drasztikus lépést kell tennie, ha munkát szeretne találni. Elhatározta, hogy utolsó 500 fontjából fizet egy hatalmas hirdetőtáblát, amin a saját magát fogja reklámozni és a weboldalát, amit erre a célra állított össze.


Viszont a hatalmas rizikó bejött, a plakát futótűzként terjedt a szociális média platformokon, ahol az emberek sorra osztották meg a képét, ennek eredményeként a kampány első hete során több tucat állásajánlatot kapott, és mellette több száz jókívánságokkal teli e-mailt. Végül a KEO Digital Media szerződtette, hogy gyártson számukra virális videókat, hiszen láttak a potenciált abban a fiatalemberben, aki ilyen hírverést volt képes kelteni. Pacitti stílusosan egy újabb óriásplakáttal köszönte meg az embereknek a sok segítséget, miután felvették.

Onnan Adam Anglia egyik legnagyobb szórakoztató internetes magazinjához került, a Whatculture.com-hoz, ahol, mint szerkesztő-műsorvezető felelt az oldal egyik YouTube csatornájáért. Pacittinek ma saját médiacége van, a Cultaholic.com, melynek az irodájában több mint egy tucatnyian dolgoznak, napi több videót gyártanak YouTube-ra és több mint 650 ezer feliratkozóval rendelkeznek.

Forrás:
Képek
Történet

More articles

Related jobs

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!