close
back to the blog
Árvai Barbara
November 28
For HR professionals

"Akkor lehet a legjobban fejleszteni a szolgáltatást, ha magunk is használjuk azt."- A foodpanda ügyvezetője mesélt a panda marketről

Arany Lászlót, a Delivery Hero Dmart Hungary Kft.(foodpanda) vezérigazgatóját kérdeztük az egyre népszerűbb online bevásárlási felületükről, a panda marketről.

Arany Lászlót, a Delivery Hero Dmart Hungary Kft.(foodpanda) ügyvezetőjét kérdeztük az egyre népszerűbb online bevásárlási felületükről, a panda marketről. László maga is gyakran használja az alkalmazást, elmondása szerint akkor lehet a legjobban fejleszteni a szolgáltatást, ha magunk is használjuk azt. 

Valószínűleg a panda marketet már nem kell bemutatni, hiszen egy jó ideje működő szolgáltatás nálatok, de röviden azért összefoglalnátok, hogy miről is szól?

Leggyakrabban mire használják?

A panda market egy közepes méretű online szupermarket, ahol vásárlóink nagy része az 1 hétre szükséges vagy elfelejtett, kimaradt (“top up”) bevásárlási tételeket szerzik be. Nem kell sorban állni és cipekedni, hanem akár otthonról az appon vagy weben keresztül csak leadják a rendelésüket és mi akár 30 perc alatt kiszállítjuk.

Minden megtalálható a kínálatunkban, ami egy szupermarketben beszerezhető: csomagolt élelmiszerek, friss áruk (zöldség-gyümölcs, friss hús, tej), kozmetika és háztartási áruk, állateledelek és szezonális termékek is. Minden nap nyitva vagyunk, hétvégén és ünnepnapokon is reggeltől késő estig.

Amit még fontos kiemelni, hogy kifejezetten figyelünk, hogy nálunk nagyon alacsony legyen a hiányzó/kimaradt termékek száma, így a felhasználók azt kapják, amit megrendeltek. Nincs idegesítő helyettesítő termékek sokasága, mint sok online bevásárlási szolgáltatónál.

 

Milyen arányban vannak az üzleti ügyfeleitek? Milyen jellegű cégek?

A foodpandán lévő üzleti fiókok nem sokban térnek el a felhasználók személyes fiókjaitól. Ezeken a fiókokon keresztül ugyanolyan gyorsan és egyszerűen lehet rendelni, mintha magánszemélyek lennénk. A regisztrált céges fiókok az üzleti szféra megannyi szegmenséből megtalálhatóak, lévén a panda marketet sokszor csapatépítésre, vagy az igényelhető kuponokat kafetériás megoldásként használják a cégek. 

 

Ők milyen esetben keresnek fel benneteket?

Ha valamit kényelmesen és gyorsan szeretnének beszerezni az irodába vagy egy rendezvényre/eseményre. 

 

Miért pont a panda marketet választják erre?

Mert nálunk időpont foglalás nélkül (on demand), a rendelés gomb megnyomása után azonnal indul a szállítási folyamat, így tud 30 percen belül megérkezni a megrendelt áru.

More articles

Related jobs
Kapcsolódó cégek

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!