close
back to the blog
Krupp Barbara
November 15
Lovable Workplaces

TLF Capital az inspiráló munkahely

A TLF Capital profiljába tartozik az az induló vállalkozások, fiatal startup alapítók támogatása - az olyan ötletgazdáké, akik innovatív ötleteikkel és lendületükkel megállják helyüket a hazai és nemzetközi piacokon, elsődlegesen az FMCG-szektorban.

A TLF Capital profiljába tartozik az az induló vállalkozások, fiatal startup alapítók támogatása - az olyan ötletgazdáké, akik innovatív ötleteikkel és lendületükkel megállják a helyüket a hazai és a nemzetközi piacokon, elsődlegesen az FMCG-szektorban, illetve az egészségügy és más szolgáltatások terén.
 
Egyedülálló, szektorspecifikus tudásuknak, széleskörű franchise és nemzetközi piaci ismeretüknek köszönhetően komplex támogatást nyújtanak a vállalkozások elindításában és növekedésében. ​ 

Hisznek abban, hogy tudásukkal, szakmai tapasztalatukkal és out-of-the-box szemléletmódjukkal jó partnerek lesznek nemcsak egy ötlet körvonalazásában és az elindulásban, hanem a növekedésben is. Legyen szó hazai vagy nemzetközi piacról. 
 
A TLF Capital csapata
 
Befektetői és szakértői csapatuk jelenleg 4 fő szakértőből áll.
 
Langár Bence közgazdász, befektető. Bence anyanyelvi szinten beszél angolul és franciául, részben ennek, illetve közgazdász tanulmányainak, valamint eddigi üzleti tapasztalatának köszönhetően kevés dolog korlátozza a felismeréseket: az excel sorai és oszlopai mögött kivel és mikor kell a tőkéjét, az idejét és tudását megosztania.

Langár Hédi közgazdász, üzleti tanácsadó. Hédi a megszerzett tapasztalata által jól ismeri az induló startupok alapítóinak helyzetét, nehézségeit, kihívásait. A banki szektorban betöltött pozícióinak köszönhetően kiváló rálátása nyílt az induló vagy már több éve működő vállalatok működésére, legyen szó bármely iparágról, akár a gyártási, akár a szolgáltatási szektorokról.

Balogh Natália közgazdász, HR tanácsadó. Natália sokéves és több szektorból szerzett tapasztalatának köszönhetően profi módon segíti, formálja és igazgatja a dolgozók munkáját, elősegítve azt, hogy ők és maga a vállalat a lehető leggördülékenyebben és produktívabban működjön.

Willing Ádám közgazdász, stratégiai és vezetési tanácsadó. Ádám azt a nyelvet beszéli, mint a startupok alapítói – a pénzügyi tanácsadás mellett igen otthonosan mozog az IT-vonatkozású, rendszerbevezetési- és leváltási, valamint integrációs projektek végrehajtásában, Microsoft vagy SAP-környezetben is.

Mindennapi élet a TLP Capitalnál
 
Rugalmas munkarendben működnek, mindenki akkor és ott dolgozik, ahol szeretne. Lényeg a határidők betartása és a feladatok minőségi elvégzése. Heti két alkalommal tartanak meetinget a teams-en keresztül, mellette havi 2-3 személyes találkozót is beiktatnak a hatékonyság és a személyes brainstorming érdekében. 

Rendszeresek a csapatépítők is náluk, amihez változatos programokat szoktak választani. A kirándulástól kezdve egészen a teniszversenyekig széles a paletta, hiszen nemcsak dolgozni, hanem kikapcsolódni is nagyon szeretnek együtt. 
Emellett nem feledkeznek meg arról, hogy a mindennapokban folyamatosan tanuljanak egymástól, és figyeljenek egymásra. Az alá-fölérendelt viszony nem létezik náluk, a szakmai egyenjogúság az egyik alapvető működési elvük.

A cég egyik fő hitvallása a munkában, hogy 80% az ember és 20% az ötlet. 

Mit is jelent ez? Ha nincs meg a kémia az ügyféllel, lehet bármilyen jó az ötlet, hosszú távon nem lesz sikeres a projekt. A kompatibilitás tehát elsődleges és nélkülözhetetlen számukra.

A jelenlegi kollégák mind magasan képzettek, értenek az üzlethez, és szakértők a saját területükön. A mindennapok pörgősek, és a kreatív megoldásokat igénylő helyzetek nap mint nap előállnak. 

A munkastílus náluk modern, fiatalos és dinamikus, de hogy is lehetne más, hiszen ehhez a munkakörhöz a motiváció, tanulás és fejlődés elengedhetetlen, amihez minden eszközt és lehetőséget biztosít a TLF Capital. 

More articles

Related jobs
Kapcsolódó cégek

Still looking for your dream job?

Subscribe to our newsletter and stay up to date with the latest news and offers!

Please provide your email address!