

Budapest Party Service
A cégről
Történetünk
- 2012Vezetőnk lett az év Rendezvényszolgáltatója
- 2014MaReSz díj
- 2016Év vendéglőse cím
- 2024Megalakult a Semsei Gastronomy, ami keretbe foglalja márkáinkat, a VakVarjú éttermeket, a Budapest Party Service-t, a Dobay Cukrászdákat, önkiszolgáló éttermeinket és legújabb márkánkat, a Paprika Revue House-t.
Ettől különleges a termékünk
Termékünkről
Étterem és rendezvénygasztronómia
A Semsei Gastronomy létrehozása nemcsak a cégcsoport növekvő igényeire adott válasz, hanem biztosítja, hogy márkáink, mint a közkedvelt VakVarjú éttermek, a Budapest Party Service, a Dobay cukrászdák és önkiszolgáló éttermeink megőrizzék egyedi karakterüket; hisz továbbra is családi vállalkozást építünk, amelynek minden egysége unikális hangulatot és személyre szabott élményt nyújt vendégeinek, akik örömmel térnek vissza ezekre a helyekre.
Céges értékek
Az élet nálunk
Generációs sokszínűség nálunk
Ma már közel hétszázan dolgoznak nálunk 17 és 60 év között. A vezetőség főként az X generációból érkezett, munkatársaink többsége pedig Z generációs. A generációk közötti hatékony kommunikációt gondoskodó, szeretetnyelvre építő szemlélet segíti, amely hidat épít a kollégák között.
A cégcsoportunknál kialakított mentorprogramunk célja, hogy a nálunk tanuló fiatalok ne csupán szakmát sajátítsanak el, hanem megtapasztalják az összetartozás, a támogatás és a fejlődés élményét is. Tapasztalt kollégáink – szakácsok, cukrászok és felszolgálók – új szerepben, mentorként próbálhatják ki magukat. Ez nemcsak friss kihívást és motivációt jelent számukra, hanem lehetőséget is, hogy saját gyakorlatukat újraértelmezzék, és akár tanuljanak a fiataloktól is. A mentorok biztonságot és tapasztalatot adnak, a diákok pedig lendületet és új gondolatokat hoznak. Számunkra a mentorprogram több, mint képzési forma: egy közös út, amelyben mindenki fejlődik. A fiatalok jövőt kapnak, a mentorok új élményt, mi pedig egy olyan közösséget, amelyre büszkék lehetünk.
Mi így teszünk egy jobb világért
Kétszavasok
- Ebéd?
- Ez kérdés?
- Nemek aránya?
- Változó
- Superpower?
- A csapat
Így képezzük a kollégákat
Mindenkinek lehetősége van a fejlődésre, tanulásra nálunk, saját karrierútja lehet, amiben legjobb tudásunk szerint támogatjuk.
Hogy szólhatnak bele az alkalmazottak a cég életébe?
Mindenkinek a vélemény egyformán fontos, így meghallgatunk mindenkit. Van egy belső applikációnk, a VakVarNews, ahol az ötletláda, a havi pulse felmérés (hogy érzed magad) és számtalan adhoc kérdőív, véleményűrlap rendelkezésre áll, hogy megoszd velünk véleményedet, ötleteidet, javaslataidat.
Ezt szeretjük a legjobban az irodában
470 m² alapterületű rendezvénykonyhánkban mindent a célirányos munkának rendeltünk alá, hogy az egyes vállalásaink tökéletesre készüljenek.
Büszkék vagyunk a konyhánkra, mert eszközparkja éppen azt valósítja meg, amit mi a catering munkáról gondolunk. Biztonságos, sokoldalú, ultramodern.
Egyszerre 1800 adag készülhet nálunk az egyetlen tányérnak kijáró igényességgel.
Fotó az irodáról
Mi hiányozna, ha elmennék
A szuper csapat, a vezetői támogatás, az, hogy az ötleteimet mindig megvalósíthatom, hogy meghallhatják a véleményemet és fontos, amit mondok. Na meg az ingyen ebéd és a kávé.
Anna
marketing menedzser
Kedvenc tárgy az irodában
Tulajdonságok, amiket értékelünk

Melyik híres ember lenne a cég?
Richard Dean Anderson - Szakmailag tudatos
Ajánld az ismerőseidnek!
A vendéglátás a legszebb szakma a világon. Addiktív, kreatív, örömteli, folyamatosan átalakuló, megújuló, gyönyörű hivatás, amiért bolondulni lehet.
Balogh Krisztián
Budapest Party Service Kreatív Chefje
