close
slide image 1
slide image 2
1 / 2
Budapest, Paulay Ede u. 7, 1067 MagyarországStílussal, szenvedéllyel

Budapest Party Service

Élelmiszer és Gasztronómia |Budapest |Középvállalat (< 250)
Jelenleg 0 állás található ennél a cégnél.
Értesülj állásainkról!Iratkozz fel és szólunk, ha itt új álláslehetőség nyílik.
A cégről

Történetünk

  • 2012Vezetőnk lett az év Rendezvényszolgáltatója
  • 2014MaReSz díj
  • 2016Év vendéglőse cím
  • 2024Megalakult a Semsei Gastronomy, ami keretbe foglalja márkáinkat, a VakVarjú éttermeket, a Budapest Party Service-t, a Dobay Cukrászdákat, önkiszolgáló éttermeinket és legújabb márkánkat, a Paprika Revue House-t.

Ettől különleges a termékünk

Egyedi |Stílusos |Digitális megoldások |Állandó megújulási törekvés |Barátságos csapat |Alkotás és fejlesztés

Termékünkről

Étterem és rendezvénygasztronómia


A Semsei Gastronomy létrehozása nemcsak a cégcsoport növekvő igényeire adott válasz, hanem biztosítja, hogy márkáink, mint a közkedvelt VakVarjú éttermek, a Budapest Party Service, a Dobay cukrászdák és önkiszolgáló éttermeink megőrizzék egyedi karakterüket; hisz továbbra is családi vállalkozást építünk, amelynek minden egysége unikális hangulatot és személyre szabott élményt nyújt vendégeinek, akik örömmel térnek vissza ezekre a helyekre.

Termékvideó

Termékvideó

Céges értékek

Családbarát
Sokszínű és Befogadó
Környezettudatos
Társadalmi felelősségvállalás
Utazási lehetőség
Egészségtudatos
Nálunk a kor nem számít

Itt követhetsz minket

Szerethető Munkahelyek Díj 2025
Az élet nálunk

Generációs sokszínűség nálunk

A Semsei Gastronomy-nál hiszünk abban, hogy a vendéglátás több mint munka: közös történet, amelyet minden generáció együtt ír. A munkahelyi jóllét alapja az emberi kapcsolatok minősége – ha otthon rendben vagyunk, az a munkahelyen is érezhető, és fordítva. Ezért építünk tudatosan a kapcsolódás nyelveire: az öt szeretetnyelv nálunk a mindennapok része, legyen szó egymás segítéséről, közös élményekről vagy a teljesítmény őszinte elismeréséről.
Ma már közel hétszázan dolgoznak nálunk 17 és 60 év között. A vezetőség főként az X generációból érkezett, munkatársaink többsége pedig Z generációs. A generációk közötti hatékony kommunikációt gondoskodó, szeretetnyelvre építő szemlélet segíti, amely hidat épít a kollégák között.
A cégcsoportunknál kialakított mentorprogramunk célja, hogy a nálunk tanuló fiatalok ne csupán szakmát sajátítsanak el, hanem megtapasztalják az összetartozás, a támogatás és a fejlődés élményét is. Tapasztalt kollégáink – szakácsok, cukrászok és felszolgálók – új szerepben, mentorként próbálhatják ki magukat. Ez nemcsak friss kihívást és motivációt jelent számukra, hanem lehetőséget is, hogy saját gyakorlatukat újraértelmezzék, és akár tanuljanak a fiataloktól is. A mentorok biztonságot és tapasztalatot adnak, a diákok pedig lendületet és új gondolatokat hoznak. Számunkra a mentorprogram több, mint képzési forma: egy közös út, amelyben mindenki fejlődik. A fiatalok jövőt kapnak, a mentorok új élményt, mi pedig egy olyan közösséget, amelyre büszkék lehetünk.

Mi így teszünk egy jobb világért

Hiszünk abban, hogy a sikerből vissza is kell adni. 2024-ben indult a Semsei Gastronomy Alapítványt, amely hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalokat támogat tanulmányaikban és karrierépítésükben. A Budapest Party Service a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen 2023-ban indította hazánk első melegételek mentési programját. Azóta több mint 60 000 adag ételt juttattunk el a rászorulóknak. A 2020-ban indult VakVarjú #szeretetszolgálat célzottan támogat rászoruló gyermekeket és családokat.

Kétszavasok

Ebéd?
Ez kérdés?
Nemek aránya?
Változó
Superpower?
A csapat

Így képezzük a kollégákat

Mindenkinek lehetősége van a fejlődésre, tanulásra nálunk, saját karrierútja lehet, amiben legjobb tudásunk szerint támogatjuk.

Hogy szólhatnak bele az alkalmazottak a cég életébe?

Mindenkinek a vélemény egyformán fontos, így meghallgatunk mindenkit. Van egy belső applikációnk, a VakVarNews, ahol az ötletláda, a havi pulse felmérés (hogy érzed magad) és számtalan adhoc kérdőív, véleményűrlap rendelkezésre áll, hogy megoszd velünk véleményedet, ötleteidet, javaslataidat.

Ezt szeretjük a legjobban az irodában

470 m² alapterületű rendezvénykonyhánkban mindent a célirányos munkának rendeltünk alá, hogy az egyes vállalásaink tökéletesre készüljenek.

Büszkék vagyunk a konyhánkra, mert eszközparkja éppen azt valósítja meg, amit mi a catering munkáról gondolunk. Biztonságos, sokoldalú, ultramodern.

Egyszerre 1800 adag készülhet nálunk az egyetlen tányérnak kijáró igényességgel.

Fotó az irodáról

Mi hiányozna, ha elmennék

A szuper csapat, a vezetői támogatás, az, hogy az ötleteimet mindig megvalósíthatom, hogy meghallhatják a véleményemet és fontos, amit mondok. Na meg az ingyen ebéd és a kávé.

Anna

marketing menedzser

Kedvenc tárgy az irodában

Tulajdonságok, amiket értékelünk

Precíz, pontos, türelmes, barátságos.
Melyik híres ember lenne a cég?

Melyik híres ember lenne a cég?

Richard Dean Anderson - Szakmailag tudatos

Csapatvideó

Csapatvideó

Ajánld az ismerőseidnek!

Elküldöm a linket

A vendéglátás a legszebb szakma a világon. Addiktív, kreatív, örömteli, folyamatosan átalakuló, megújuló, gyönyörű hivatás, amiért bolondulni lehet.

Balogh Krisztián

Budapest Party Service Kreatív Chefje

123 ❤️, 246 ? , 7000 éhes ?

Méltóképpen zártuk a 2018-at!

#köszönjük #újra #budapestps

Neked ajánlott állások
Összes állás