Logo DreamJobs
close
slide image 1
Budapest, Váci út 193, 1138 MagyarországReshape the bank

Foundation HQ

Pénzügy, Könyvelés |Budapest |Nagyvállalat (> 250)
Jelenleg 0 állás található ennél a cégnél.
Értesülj állásainkról!Iratkozz fel és szólunk, ha itt új álláslehetőség nyílik.
A cégről

Történetünk

  • 2021-07Terv készítése, a technológia és az ügyfél kiszolgálás megújítására
  • 2022Elkezdtük a három tagbank fúzióját, mindeközben letettük az új technológiai alapokat
  • 2022-04Sikeres ügyfélbázis fúzió két tagbank között
  • 2023-05Teljes tagbanki integráció

Ettől különleges a termékünk

jövőbe mutató |Legújabb technológiák |Cloud alapú core rendszer |Változás a hazai bankolásban |Agilis team |Egyedülálló lehetőség

Termékünkről

Csatlakozz hozzánk, ahol a jövő bankját építjük!


A Foundation az a szervezet, amely elkezdte lokálisan az egyik első teljesen új digitális, agilisan működő hazai bankjának újraépítését- kilakoltatva a régi recsegő-ropogó rendszereket.

Egy olyan komplex szolgáltatást nyújtó mobilappot fejlesztünk, mely jelenleg a lakossági banki termékfunkciókra fókuszál, később pedig a corporate üzletág termékeit célozza meg.

Céges értékek

Családbarát
Sokszínű és Befogadó
Környezettudatos
Társadalmi felelősségvállalás
Home Office lehetőség
Távmunka lehetőség
Egészségtudatos
Nálunk a kor nem számít
Hibrid munkavégzés

Itt követhetsz minket

Az élet nálunk

Kétszavasok

Ebéd?
Házi készítésű :)
Nyakkendő vagy rövidnadrág?
Pizsi!
Superpower?
A bankszektor átalakítása

Így képezzük a kollégákat

Úgy támogatjuk a szakmai továbbképzéseket és a folyamatos fejlődést, hogy 2 hetente/ havonta tudásmegosztó és információ áramlást/ fejlődést támogató fórumokat tartunk.

Hogy szólhatnak bele az alkalmazottak a cég életébe?

Agilisan működő, modern és épülőben lévő szervezetként fontos számunkra munkatársaink szaktudása és véleménye, számukra pedig motiváló, hogy előre mutató értékek mentén valódi lehetőségük van a cég jövőjének alakítására. Ezáltal hatással lehetnek az emberek és a pénzügyek kapcsolatára.

Mi hiányozna, ha elmennék

A fantasztikus csapat, az egyedülálló programok és a szuper kihívás.

Cserkó

egy kolléga

Tulajdonságok, amiket értékelünk

Számunkra a szakmai kiválóság mindennél fontosabb, de a legjobb helyen jársz, ha szenvedélyesen szereted azt, amit csinálsz, és hajlandó vagy bővíteni a képességeidet és velünk tanulni!

Melyik híres ember lenne a cég?

Melyik híres ember lenne a cég?

Keanu Reeves - High-Tech

Ajánld az ismerőseidnek!

Elküldöm a linket

Az új normális

Egy csodás téli táj mindig feldobja a hangulatunkat. Nálad hogy néz ki az otthoni iroda?

Első digitális tehetségbörze

Hogyan dolgozunk?

Agilis környezetben, a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal segíthetsz felépíteni Magyarország első teljesen digitális bankját.

Nálunk a legfontosabb az ügyfél. Az ügyfelek tapasztalata és véleménye vezérli döntéseinket, a tervezést és a termékeinket. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy csatlakozz a csapathoz ebben a csodálatos kihívásban.

Távmunka

Jelenleg a bank felépítése során arra számítunk, hogy az első pár hónapban minden munkatárs Magyarországra költözik, és a helyszínen is dolgozik. A munka és a magánélet egyensúlyának elősegítése érdekében lehetőséget biztosítunk az otthoni munkavégzésre is.

„Agilis kultúrát építünk, amely szilárdan a vállalkozói gondolkodásmódban gyökerezik.”

Vinnai Balázs

Chief Advisor to the Chairman

Átláthatóság

Tudatosan foglalkozunk belső kommunikációnkkal és tudásmegosztásunkkal a Slack, a Confluence vagy a havi all-hands meetingek révén. Gondoskodunk arról, hogy mindenki tudja, hogyan kapcsolódik napi munkája jövőképünk átfogó képéhez. Tudjuk, hogy a leghatékonyabban kommunikáló csapatok hozzák létre a legjobb szervezetet.

Szakmai Kitünőség

Olyan iparágban kínálunk megoldásokat, ahol a minőség valóban számít; ügyfeleink pénzügyi élete rajtunk múlik. Szeretnénk kitűnni abban a kihívásban, hogy szolgáljuk őket.

Tanulni Jöttünk

Mi megoldunk egy olyan kihívást, amelyre nem tudjuk a választ. A technológia megzavarja a pénzügyi világot, mi pedig azért vagyunk itt, hogy feltörjük a kódot. Mi vagyunk az első magyar bank, amely megteszi azt, amit iparágunk egyes tagjai szerint csak kisebb startupok képesek megvalósítani. Készen kell állnia arra, hogy minden nap megtámadjuk a status quo-t azzal, hogy csatlakozol hozzánk.

Kollaboráció

A nagyléptékű innováció csapatsport. Hatékony szervezetet építünk a tudományágak és a hátterek kreatív környezetben való összehozása érdekében. Ennek ellenére aktívan keressük azt is, hogyan vonhatjuk be utunkba az innovációs ökoszisztéma többi szereplőjét. A jövőbeni sikerhez elengedhetetlen a szervezeten belüli és kívüli együttműködés.

Neked ajánlott állások
Összes állás

Még keresed az álomállást?

Maradj naprakész a legújabb hírekkel és ajánlatokkal, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig az elsők között értesülj róluk!

Add meg az e-mail címed