Indul a Szerethető Munkahelyek verseny! Te neveztél már?

Indul a Szerethető Munkahelyek verseny! Te neveztél már?
Szilágyi Diána 2022.06.01 Szerethető Munkahelyek

A 6. Szerethető Munkahelyek versenyen 2022-ben 200 magyar és 30 romániai cég kapja majd meg a Szerethető Munkahelyek Díjat. A magyar cégek közül 12, a romániai cégek közül 3 nevezőt választ majd ki a zsűri szakmai különdíjra. A nevezés pedig a mai nappal indul!

A DreamJobs hitvallása az, hogy minden munkahely valaki álommunkahelye, ezért teret adunk arra, hogy ezt a cégek meg is mutathassák a nagyvilágnak. Igen, minden cég másért szerethető, de az biztos, hogy akár sikeres időszakot él meg, akár nehézségekkel küzd éppen, az összetartás minden cégnél alapvető. Ezért is gondoljuk úgy, hogy minden cégnek esélye van arra, hogy elnyerje a Szerethető Munkahely Díjat.

Mi az a Szerethető Munkahelyek Díj?

A Szerethető Munkahelyek verseny célja, hogy minél többen megismerjék, milyen jó munkahelyek vannak 2022-ben Magyarországon és Romániában is. A verseny során bemutatjuk, hogy ezeket a munkahelyeket miért szeretik az ott dolgozók, milyen az élet náluk a terméken és a szolgáltatáson túl.

A versenyen minden mikro-, kis-, közép- és nagyvállalat nevezhet iparágtól, cégmérettől és lokációtól függetlenül. A magyar nevezők közül 200 cég kapja meg majd az elismerést - 150 kkv és 50 nagyvállalat -, közülük 12 nevezőnek a szakmai zsűri egy-egy különdíjat is kioszt majd.  Ahogy az elmúlt évben, úgy 2022-ben is részt vehetnek a megmérettetésen a romániai cégek is, akik közül 30 cég fogja elnyerni a Szerethető Munkahelyek Díjat. A 30 cég közül hármat különdíjjal is jutalmaz majd a szakmai zsűri is.

2021-ben a különdíjakat átadó zsűri tagjai voltak:

Mitől lehet szerethető egy munkahely?

Sokkal több mindentől, mint ahogy elsőre gondolnád. Kutatások alapján hosszú távon nemcsak a fizetés motiválja a dolgozókat. Az anyagi biztonságon kívül számít, hogy a munkatárs…

  • tud-e pozitív hatást gyakorolni az adott cég működésére?

  • részt tud-e venni valamilyen szociális vagy környezeti probléma megoldásában?

  • kikkel dolgozik együtt?

  • az adott iparágban a legjobb cégnél dolgozhat-e?

  • a munkája a hivatása is egyben?

  • van-e lehetősége szaktekintéllyé és vezetővé válni?

  • milyen a munka-magánélet viszonya?

  • hogyan érzi magát a cégnél, akár olyan nehéz időszakban is, mint egy járvány vagy gazdasági válság?

A versennyel az is a célunk, hogy segítsünk a cégeknek feltérképezni, mennyi mindennel segíthetik a kollégáik kötődését a fizetésen kívül, és ezt meg is mutathassák a nagyvilágnak.

Mi lesz az idei Szerethető Munkahelyek verseny témája?

Ahogy az elmúlt években, idén is szeretnénk fókuszba helyezni egy olyan témát, ami különösen nagy hatással lehetett a cégek mindennapi életére. Ezért is választottuk az idei témának a digitalizációt, egész pontosan a digitalizáció térnyerését a munka világában. Itt a lehetőség, hogy munkáltatóként megmutasd, mik a kedvenc digitális megoldásaitok! Töltsd ki a profilodon az erre létrehozott boxot, hogy még nagyobb eséllyel indulj a versenyen!

Miért tartjuk fontosnak ezt? A járvány hatása is bizonyára, de az elmúlt években vitathatatlanul nőtt a digitális megoldások szerepe, különösen a munka világában. Hogy ez megkönnyíti vagy épp nehezíti az életünket, az jó kérdés. Ahogy az is, vajon milyen hatása van a digitalizációnak a toborzásra, az onboarding folyamatra és a belső kommunikációra. És arra is nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen szakmák fognak eltűnni vagy épp megjelenni a jövőben.

Többek között ezeket a kérdéseket fogjuk a Szerethető Munkahelyek Konferencia online előadásaiban és workshopjain is körbejárni 2022. november 17-én, ahol természetesen ingyenes lesz majd a részvétel. Ekkor fogjuk átadni a Szerethető Munkahelyek Díjakat is a nyerteseknek!

Hogy zajlik a nevezés?

Nagyon egyszerűen: regisztrálj a DreamJobs oldalon cégként, töltsd ki a cégprofilod, majd publikáld. Ezzel automatikusan be is kerülsz a nevezettek közé!

Ha már korábban is rendelkeztél publikus cégprofillal, akkor már a nevezettek között is vagy. Persze, előfordulhat, hogy nem akarsz részt venni a megmérettetésben, ez esetben a nevezésedet a céges profilodba belépve pár kattintással vissza is vonhatod.

A nevezés 2022. szeptember 30-ig tart majd, a közönség szavazataival október folyamán fogja értékelni az egyes cégeket!

Kíváncsi vagy a tavalyi nyertesekre?

2021-ben 150 kkv, 35 nagyvállalat és 15 erdélyi cég kapta meg az elismerést. A díjazott cégek listáját itt találod.

Kiemelt cégek
Kapcsolódó cégek
Örülünk, hogy szívesen dolgoznál itt!

Jelöld be pár kattintással a profilodon, hogy milyen területen és milyen szinten dolgoznál!

Állást hirdetnél?

Szeretnétek Ti is ilyen menő cégprofilokkal és álláshirdetésekkel megjelenni a DreamJo.bs oldalán?

Mutasd meg miért jó Nálatok dolgozni, majd találd meg velünk könnyen és gyorsan a hozzád legjobban illő kollégákat!

Állást keresel?

A DreamJo.bs más, mint a többi állásportál. Mi segítünk, hogy valóban olyan helyen találj munkát, amit bírni fogsz!

Még keresed az álomállásod? Segítünk megtalálni! Iratkozz fel hírlevelünkre: